Ny, inspirerande app visualiserar Pressalit Care PLUS

Pressalit SPACES är Pressalit Cares digitala lösning som utvecklats för att kommunicera och visualisera specifika inredningslösningar för personer med funktionshinder.

Vårt mål är att ge en inblick i den flexibilitet som Pressalit Cares breda sortiment av individuella lösningar erbjuder boende i olika typer av institutioner och hem, detta illustreras det med hjälp av konkreta exempel på inredningar för hotell, sjukhus, vårdhem och privata hem.
Verktyget ger utöver specifika lösningar detaljerad information om hur du löser de ergonomiska egenskaper, inställningsmöjligheter, design och testmetoder.
Vi ger här en översikt av de många alternativ Pressalit Care produkter erbjuder för optimala utformningen av badrum i förhållande till användare - oavsett om det rör sig om personer med funktionshinder, privatpersoner i sina egna hem eller patienter på sjukhus med en tillfällig fysisk invaliditet på grund av skada.

Appen är tillgänglig i App Store för Ipad.